Hälsinglands Utbildningsförbund
Toppbild

Staffangymnasiet, Söderhamn

På Staffangymnasiet håller vi många dörrar öppna till din framtid. Här finns allt från yrkesutbildningar i tiden med god arbetsmarknad till högskoleförberedande program av hög klass och massor med valmöjligheter.

Bästa åren i ditt liv

För att studera framgångsrikt behöver man må bra och trivas. Hos oss på Staffangymnasiet är det studiero och våra elever trivs och känner sig trygga.  

Vi gör allt för att du ska lyckas i dina studier och gå ut från Staffangymnasiet med lust att lära mer och med en positiv syn på din framtid.


Letar du efter veckomeddelandet? De är flyttade till sidan Du som elev

Eleven har ordet

Aktuellt om Staffangymnasiet

Corona-viruset

Nuläge 2020-03-06. Texten uppdateras vid förändring av rekommendationerna.

Den 2 mars har EU genom ECDC samt Folkhälsomyndigheten ändrat sin riskbedömning för smittspridning. Folkhälsomyndigheten ändrar riskbedömning från låg till måttlig avseende risken för allmän spridning i Sverige. Samtidigt bedöms risken för att personer i Sverige kan smittas av importfall (alltså personer som har smittats utomlands men upptäcks i Sverige) från hög till mycket hög.

Under sportlovet har kanske en del av våra elever rest i och utanför Sverige. På våra skolor hjälper vi till att sprida Folkhälsomyndighetens rekommendationer samt kartlägga våra elevers och vår personals sportlovsresor för att kunna höja vår beredskap. Information om vilka områden som smittspridning förekommer finns på Folkhälsomyndighetens webbplats.

Enligt Folkhälsomyndighetens bedömning finns, ur ett smittskyddsperspektiv, i dagsläget ingen anledning att friska elever som återkommer från en resa ska stanna hemma från skolan. Elever och personal som har rest i områden där coronaviruset sprids behöver alltså inte stanna hemma, men bör vara uppmärksamma på symtom som hosta, andningssvårigheter eller feber. Vid uppvisande av sådana symtom ska eleven eller personalen vara hemma och 1177 Vårdguiden kontaktas via telefon

https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/länk till annan webbplats

  • Öppet hus Flygstaden Öppet hus Flygstaden 25/1 2020-01-08
    Du som ska börja gymnasiet till hösten är varmt välkommen att bekanta dig med alla våra yrkesprogram innan gymnasievalet. Välkommen till Flygstaden!
  • Bildbeskrivning Staffangymnasiet bjuder in! 2019-10-02
    Ska du börja gymnasiet nästa år? Välkommen till vår informationskväll på Staffangymnasiet 22 oktober!

Text

Kontakt

Kontakt

Staffangymnasiet

Norrtullsgatan 3
826 80 Söderhamn

Tfn 010-454 11 20

Fax 0270-197 62

Epost

Expeditionen

Öppettider

07.00-16.00

Länkar

Kontakt
Du som är elev
Bordtennis
Bibliotek
Bibliotek

Personuppgifter som du lämnar till oss behandlas i syfte att registrera och administrera ditt ärende. Uppgifterna behandlas enligt dataskyddsförordningen och svenskt regelverk. Om uppgifterna inte är sekretessbelagda kan de komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen. Uppgifterna sparas tillsvidare. Du kan årligen begära hos förbundet att få information om dina personuppgifter och hur dessa används. Du kan också begära att personuppgifter rättas om de skulle vara felaktiga eller inaktuella. Du kan kontakta personuppgiftsansvarig i förbundet om du har frågor om behandlingen. Se www.hufb.se/dataskydd för mer information om dataskydd och GDPR.

Hälsinglands Utbildningsförbund

Besöksadress: Kulturhuset, Collinigatan 12, 821 43 Bollnäs
Postadress: Hälsinglands Utbildningsförbund, 821 80 Bollnäs

E-post info@hufb.se   Tfn 010-454 10 00

Fler kontaktuppgifter

Lämna klagomål/synpunkter

Ansvarig utgivare för hufb.se är Lucas Lund

Hälsinglands Utbildningsförbund