Hälsinglands Utbildningsförbund
Följ oss på facebook!
Följ oss på instagram!
Följ oss på youtube!
Hälsinglands Utbildningsförbund
Meny

Förbundsnyheter

Här hittar du nyheter från förbundet och verksamheterna samt vår närvaro och aktivitet i sociala medier.

Nyheter

 • Restauranglärlingar anställs!
  Bildbeskrivning 2020-02-13
  Madeleine och Tuva-Lisa från Restaurang- och livsmedels­programmet har undertecknat avtalen för GLA - gymnasial lärlingsanställnig. Plugg med lön!
 • Hot mot Norrtullskolan och Staffangymnasiet ingen åtgärd
  Bildbeskrivning 2020-02-10
  Under måndagsmorgonen hittades ett handskrivet meddelande, på golvet i en skolkorridor, där ett hot uttalades mot Staffangymnasiet och Norrtullsskolan. Polisen var snabbt på plats för utreda hotet.
 • Fina prestationer
  Bildbeskrivning 2020-02-06
  Våra idrottare från Höghammargymnasiet svarade för fina prestationer under Special Olympics Invitational Games 2020 i Åre/Östersund.
 • Vår SFI-undervisning intresserar
  Bildbeskrivning 2020-02-03
  Ett 100-tal irländska lärare lyssnade på hur vi jobbar med SFI på konferensen "Supporting Diversity & Inclusion-Sharing best practice" i Tullamore, Irland.
 • Upplevelse sätter igång hjärnan
  Bildbeskrivning 2020-02-03
  Vi levererar upplevelsebaserat förändringsarbete både internt och externt, som behandlar bland annat värdegrund, kommunikation och arbetsmiljö. Här kan du läsa om ett exempel från CFL Nordanstig.

Personuppgifter som du lämnar till oss behandlas i syfte att registrera och administrera ditt ärende. Uppgifterna behandlas enligt dataskyddsförordningen och svenskt regelverk. Om uppgifterna inte är sekretessbelagda kan de komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen. Uppgifterna sparas tillsvidare. Du kan årligen begära hos förbundet att få information om dina personuppgifter och hur dessa används. Du kan också begära att personuppgifter rättas om de skulle vara felaktiga eller inaktuella. Du kan kontakta personuppgiftsansvarig i förbundet om du har frågor om behandlingen. Se www.hufb.se/dataskydd för mer information om dataskydd och GDPR.

Hälsinglands Utbildningsförbund

Besöksadress: Kulturhuset, Collinigatan 12, 821 43 Bollnäs
Postadress: Hälsinglands Utbildningsförbund, 821 80 Bollnäs

E-post info@hufb.se   Tfn 010-454 10 00

Fler kontaktuppgifter

Lämna klagomål/synpunkter

Ansvarig utgivare för hufb.se är Lucas Lund

Hälsinglands Utbildningsförbund